Gå til hovedindholdet
MENU
Aula_close Layer 1

Madordning og Kantine

Sund kost og læring hænger sammen, derfor prioriterer vi at have vores egen kantine, Cafe Højboden som sørger for at eleverne hver dag kan få sund og nærende kost til en overkommelig pris.

Vi lægger vægt på at have en sund madkultur på skolen og vi føler en stor glæde ved at kunne servere et godt og nærende frokostmåltid af årstidens økologiske råvarer til alle de elever som ønsker det. Derudover kan de store elever i 10 pausen købe forskellige sunde snaks.

Cafe Højboden er også en arbejdsplads for nogle af vore elever, som i kortere eller længere periode har et job med at hjælpe i Cafe Højboden i pauserne hvor mange elever skal have mad.

Vi bager alt vores brød selv og bestræber os på at lave mest muligt af det vi serverer fra bunden af.

Vi vil gerne være med til at sikre at også kommende generationer kan spise sundt og godt og derfor går vi meget op i økologi. Vores andel af økologiske varer ligger på omkring 60%.

Cafe Højboden arbejder målrettet på at nedsætte klimabelastningen i produktionen af sund mad til elever og personale. Derfor har du hver dag mulighed for at købe en vegetarisk ret og vi arbejder med at afprøve alternativer til de mest klimabelastende fødevarer som f.eks. oksekød.

Du kan bestille mad fra dag til dag eller du kan bestille det på abonnement. På abonnement sparer du penge og er med til at sikre en bedre drift af Cafe Højboden. Ved at købe din frokost i Cafe Højboden er du med til at sikre at alle børn på Højboskolen har adgang til en sund frokost hver dag.

 

Vi benytter en webshop i form af en app, der hedder 'Kanpla'. Download den i App store eller google play, eller tilgå via https://kanpla.dk/

 

Link til smiley-ordning og Højboskolens kontrolrapport:

https://www.findsmiley.dk/Sider/Search.aspx?k=h%C3%B8jboskolen